Heren kapsalon

De kapsels voor mannen kennen dit jaar weer een hoop nieuwe trends. Maar met welke look kom je het beste voor de dag?

MATTE LOOK

Een van de trends is de matte look.Waar je afgelopen tijd nog veel gelkoppen zag lopen is het wat losser dragen van je kapsel een opkomende trend.Gebruik wax of volumepoeder in plaats van de standaard gel. Hiermee creeer je een veel  natuurlijker kapsel. Beetje haarlak eroveren je haar zit de hele dag goed.

DE KNOT

De ene(hipster) is er dol op de ander walgt ervan. De knot bij mannen, oftewel de man bun,blijft ook dit seizoen een discutabel onderwerp. You hate itor love it,dus als je ertoein staat bent,doe dan lekker waar je jezelf goed bij voelt. Perfect te combineren met een baard!

KRULLEN

Heren met krullen kunnen deze winter hun haar gewoon lekker los dragen.Eeen wilde Pietenpruik is niet alleen rond 5 december hot,maar kan het hele najaar gedragen worden.

LANGE LOKKEN

Niet heel veel heren beschikken over een bos lange lokken. Mocht je tot dit gezegende rijtje behoren,dan heb je eigenlijk een tijdloze look. Ook dit jaar is dit kapsel nog hip en zal voorlopig ook nog wel blijven.

UNDERCUT

Qua kapsels is en blijft de undercut de trend. Veel mannen liepen dit jaar met een opgeschoren koppie rond. Deze trend is nog springlevend. Draag het  bijvoorbeeld met langer haar bovenop.

KLASSIEKE LOOK

De titel klassieker krijg je niet zomaar. Met deze look kom je lente,zomer,herfst en winter altijd goed mee voor de dag. Ook in de winter van 2015/2016 kan de moderne dudevoor deze stijl gaan. Het blijft namelijk een favoriet herenkapsel.

Gert ToornJolandaGermienRolienGerdaAlieIdaMichelle